Matić: Strašni su, ali mi imamo Murinja...

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: "Strašni su, ali mi imamo Murinja..."

Verovao u Portugalca kad niko nije...

Nakon pobede u Torinu, Junajted čeka još teži ispit, gradski derbi protiv Sitija.

Nemanja Matić je svestan snage gradskog rivala.

"Jasno je da su oni strašan tim, igraju odlično, daju mnogo golova, čeka nas baš težak meč", ocenio je Srbin.

"Ali, imamo kvalitet da se nosimo, imamo naše prednosti, možemo da ih zaustavimo. Imamo Murinja, on to zna da učini", dodaje Matić koji je verovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u svog trenera i kada su ga svi otpisali.

"Pripremiće nas, ovo je derbi, nema favorita, međutim mentalno smo jači nego pre mesec dana, posle tri pobede i remija u šampionatu, kao i pobede u Ligi šampiona", objasnio je Srbin.

Zanimljivo, od kada je na klupi Junajteda, Murinjo ima pozitivan skor u derbijima sa Sitijem u gostima, prošle godine, su "Đavoli" slavili sa 3:2, a godinu pre toga bilo je 0:0.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Matić pred derbi Mančestera: Spremni smo za komšije

Izvor: RTS, 09.Nov.2018

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić uveren je da njegova ekipa može do pobede u predstojećem gradskom derbiju. . Junajted, nakon velikog preokreta protiv Juventusa u Torinu (2:1), gostuje na Etihadu gde "građani"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.