Matić: Premijer liga važnija od LŠ

Izvor: B92, 11.Feb.2015, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Premijer liga važnija od LŠ

Zadnji vezni fudbaler Čelsija Nemanja Matić ističe da je titula u Premijer ligi prioritet za ekipu ove sezone.

“Ostala su nam još tri takmičenja, ali da budem iskren, Premijer liga je ključna za klub, a i za navijače je titula najvažnija“, izjavio je 26-godišnji srpski fudbaler, čiji tim trenutno ima sedam bodova više od drugoplasiranog Mančester Sitija.

U finalu Karling kupa Čelsi igra sa Totenhemom, a u osmini finala Lige šampiona sastaje se sa Pari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sen Žermenom (prvi meč u Parizu na programu je sledećeg utorka).

“Pokušaćemo da osvojimo domaću titulu, a onda da vidimo šta će se događati u Ligi šampiona i u finalu Kupa – verujem da će meč sa Totenhemom biti interesantan i težak“, dodao je Matić.

Čelsi u sredu uveče sa Evertonom igra u 25. kolu Premijer lige – Fabregas se vraća u tim posle povrede, a Dijego Kosta odslužuje poslednji meč suspenzije.

“Svaki igrač nam je potreban, ali Fabregas i Kosta posebno. Nedostaju nam, znamo tom, ali imamo dovoljno dobre igrače da se borimo i bez njih. Imamo tim od 25 igrača i srećan sam jer su svi pokazali da se na njih može računati“.

Čelsi je bez Fabregasa i Koste odigrao 1:1 sa Sitijem kod kuće, a zatim je dobio Aston Vilu u gostima sa 2:1.

“Čelsi uvek igra na isti način, nezavisno od toga ko je na terenu. Borimo se jedni za druge i to je najvažnije. Želimo da nastavimo u tom ritmu, a dobro je što će sada i Fabregas i Kosta biti svežiji“, zaključio je Matić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MATIĆ: Premijer liga nam je prioritet

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2015

Fudblaer Čelsija i srspki reprezentativac Nemanja Matić izjavio je da je londonskim Plavcima najvažnije ove sezone da stignu do titule u Premijer ligi.. – Ostala su nam još tri takmičenja, ali da budem iskren, Premijer liga je ključna za klub, a i za navijače je titula najvažnija – rekao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.