Matić: Portugalci cene reprezentaciju Srbije, ali to ne znači da nas se plaše

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2015, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Portugalci cene reprezentaciju Srbije, ali to ne znači da nas se plaše

NEMANjA Matić se vraća na mesto uspeha. Od 2011. do 2014. godine nosio je dres Benfike, a na istom stadionu će u nedelju uveče da pokaže zašto je odatle otišao pravo u Čelsi. Poznaje Portugalce u dušu. - Znamo se dobro i tvrdim da izuzetno cene reprezentaciju Srbije. To ne znači da nas se plaše, ali imaju određenu dozu poštovanja prema svakom našem igraču - kaže Matić. Na činjenicu da već tri nedelje igra pod injekcijama zbog povrede skočnog zgloba, Matić je jasan: - To je problem koji se pojavio i koji me muči već nedeljama, ali sam ubeđen da ću biti spreman.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NEMANJA MATIĆ: Portugalci nas se ne plaše

Izvor: HotSport.rs, 27.Mar.2015

Vezni igrač Čelsija i reprezentativac Srbije, Nemanja Matić, odlično poznaje selekciju Portugalije, budući da je, svojevremeno, od 2011. do 2014. godine nastupao za Benfiku.. . Pred Matićem, kao i u ostalom pred ostalim izabranicima Radovana Ćurčića, u nedelju od 20:45 sati biće izuzetno težak...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.