Matić: Ako primenimo sve što znamo

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 17:54

Matić: Ako primenimo sve što znamo

Trener fudbalera Novog Pazara Igor Matić rekao je danas da protiv Železničara u Pančevu očekuje utakmicu sa dosta intenziteta, ali i pobedu svog tima.

"Rival igra dosta agresivno, pa očekujem interesantan meč. Uz dužno poštovanje, verujem da ćemo da budemo pravi kao tim. Pojedinac ne može da se izdvoji i reši bez organizacije i kompatibilnosti u defanzivi i ofanzivi. Ako primenimo sve što smo radili, trebalo bi da izađemo kao pobednici", rekao je Matić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << .

Posle jesenjeg dela sezone, petoplasirani Novi Pazar ima 29 bodova, dok je Železničar na 14. mestu sa 18 osvojenih bodova.

"Železničar ima balans mladih i starijih igrača. Jevhen Pavlov je dobar napadač, a doveli su još neke. Tu su Dario Grgić i nekada talentovano dete Crvene zvezde, koji više nije dete. Govorim o njihovim ofanzivnim igračima, ali ne smemo da zapostavimo nijednu fazu igre", ocenio je Matić.

Debitant na klupi Novog Pazara otkrio je da Sejduba Suma nije trenirao tri dana zbog lakše povrede.

"Nadam se da će Suma, ipak, da konkuriše za sastav. Ostali su potpuno zdravi i spremni. Vidim i da su motivisani. Zbog podloge u Pančevu, trenirali smo na veštačkoj travi", dodao je Matić.

Pazarci su jesenas na domaćem terenu pobedili ekipu Železničara sa 1:0, a istim rezultatom slavili su i u Pančevu u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Železničar i Novi Pazar igraju u subotu od 13.00 u Sportskom centru Mladost u Pančevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.