Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2021, 00:10

Mateus tvrdi: Flik je novi selektor, Bajern je zvao Nagelsmana

Legendarni as to izjavio za nemački Skaj

Ispadanje iz Lige šampiona bila je, izgleda, labudova pesma Hansija Flika na klupi Bajerna.

Ostalo je još da se okiti novom titulom prvaka Nemačke, a onda će se preseliti na klupu reprezentacije! Tu informaciju otkrio je Lotar Mateus, legenda Bajerna i nemačkog fudbala, u razgovoru za nemački Skaj nakon utakmice u Parizu.

I Mateus je pominjan prethodnih dana kao moguće rešenje za novog selektora >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pancera, ali on je otkrio kakav će rasplet biti na leto.

Bila je ovo poslednja utakmica Hansija Flika na klupi Bajerna u Ligi šampiona. On je prva opcija da nasledi Joakima Leva na klupi reprezentacije i na leto će prihvatiti tu ponudu“, rekao je Mateus.

On je dodao i ko će biti novi trener Bajerna.

Klub je već kontaktirao Julijana Nagelsmana, da bude naredni trener Bajerna“, otkrio je Lotar Mateus.

Iako Flik ima ugovor sa Bavarcima do leta 2023. godine, poremećeni odnosi u klubu, sukobi sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem doveli su do situacije da za jednog nema više mesta na Alijanc areni. I očigledno je izbor da trener može ili mora da ode, pogotovo što Fudbalski savez Nemačke vidi Flika kao rešenje na duge staze. Kakav je i običaj kod njih.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.