Matejinova i Starovićeva osme

Izvor: B92, 02.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matejinova i Starovićeva osme



Srpske kajakašice Milica Starović i Marija Matejin zauzele su osmo mesto u finalnoj trci dvoseda na 500 metara u konkurenciji mladjih seniora na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu u Beogradu. Ostali srpski predstavnici u finalnim trkama mladjih seniora na 500 metara takmičili su se u B finalima.

Željko Ilić, Milan Gajdobranski, Marko Knežević i Dušan Stanojević osvojili su četvrto mesto u trci četvoroseda, Branislava Miškov je bila peta u jednosedu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je u istoj disciplini, ali u muškoj konkurenciji Nenad Tomić zauzeo poslednju, devetu poziciju.

Jedinu medalju za Srbiju na Evropskom prvenstvu za juniore i mladje seniore u Beogradu osvojila je Antonija Nadj, koja je juče odbranila titulu šampiona u konkurenciji takmičarki do 23 godine.

Marko Tomićević je osvojio peto mesto u disciplini K1 na 1.000

metara u konkurenciji juniora, dok su Milenko Zorić, Dejan Pajić, Marko Novaković i Boris Tomka zauzeli šestu poziciju u trci juniorskih četvoroseda na 1.000 metara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.