Mata i dalje sa Valensijom

Izvor: RTS, 03.Avg.2010, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mata i dalje sa Valensijom

Fudbaler Valensije Huan Mata rekao je da mu uprava ne dozvoljava da promeni klub, ali da još čeka da mu ponudi novi, poboljšani ugovor.

Reprezentativac Španije rekao je da je zadovoljan što ga cene u klubu, ali da još čeka da uprava ispuni obećanje i ponudi mu bolji ugovor.

 

"U klubu mi često govore da žele da mi ponude ugovor sa boljim uslovima... Ali, to se još nije desilo", rekao je 22-godišnji Mata, čiji ugovor sa Valensijom ističe 2014. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine.

On je dodao da uprava ne želi da ga pusti, pošto je u letnjem prelaznom roku prodala zvezde tima Davida Vilju, koji je otišao u Barselonu za 50 miliona dolara i Davida Silvu, za koga je Mančester siti platio 36,6 miliona dolara.

Mata je bio u sastavu reprezentacije Španije koja je trijumfovala na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.