Mata: Srećan sam u Čelsiju

Izvor: B92, 06.Sep.2013, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mata: Srećan sam u Čelsiju

Španski internacionalac Huan Mata izjavio je da je srećan u Čelsiju i da nema nameru da napusti klub, uprkos glasinama da je pao u nemilost Žozea Murinja.

25-godišnji Mata bio je najbolji igrač Čelsija prošle sezone sa 12 postignutih golova u Premijer ligi i 15 asistencija.

Španski fudbaler ipak, ima problema sa statusom otkako je klub po drugi put u karijeri preuzeo portugalski stručnjak.

Mata je u prva tri meča ove sezone odigrao za Čelsi svega 65 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a sedeo je na klupi tokom finala Superkupa protiv Bajerna iz Minhena.

Mislim da je tokom svakog prelaznog roka normalno da kruže razne glasine, ali je činjenica da sam ja ovde srećan“, rekao je Mata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mata: Srećan sam u Čelsiju

Izvor: B92, 06.Sep.2013

Španski internacionalac Huan Mata izjavio je da je srećan u Čelsiju i da nema nameru da napusti klub, uprkos glasinama da je pao u nemilost Žozea Murinja...25-godišnji Mata bio je najbolji igrač Čelsija prošle sezone sa 12 postignutih golova u Premijer ligi i 15 asistencija...Španski fudbaler...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.