Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2021, 17:11

Mat i tri poteza na Nou Kampu: David Alaba prepisuje od Karima Benzeme (VIDEO)

Realovo vođstvo kao kazna za promašaj Desta

Prva je zapretila Barselona – prvi je pogodio Real. Sredinom prvog poluvremena Seržinjo Dest je propustio veliku priliku da Katalonce dovede u vođstvo u El Klasiku, a kako to obično biva u fudbalu kazna je bila surova.

Dželat domaćeg tima bio je David Alaba. Letošnji novajlija iz Bajerna pokazao je da je raznovrstan fudbaler, da mu nijedna uloga na terenu nije strana. Angažovan je kao štoper, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa zadatkom da odmeni Serhija Ramosa posle odlaska doskorašnjeg kapitena u Pari Sen Žermen, a pokazao je da je tokom ovih nekoliko meseci uspeo da prepiše nekoliko caka od Karima Benzeme, najboljeg strelca kraljevskog kluba.

U 32. minutu potezi Alabe koji potvrđuju da je koristan na obe strane terena. Najpre je intervenisao ispred svog kaznenog prostora, oteo loptu Memfisu Depaju, pokreno kontru u kojoj su učestvovali Brazilci, Vinisijus i Rodrigo, pretrčao 50 metara i onda u Benzeminom stilu matirao Ter Štegena.

Majstorija!

GOLAZOOOOO DE ALABA #BarcaMadrid pic.twitter.com/nepuABXErJ

A evo i promašaja Desta...





Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mat u tri poteza na Nou Kampu: David Alaba prepisuje od Karima Benzeme (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2021

Realovo vođstvo kao kazna za promašaj Desta..Prva je zapretila Barselona – prvi je pogodio Real. Sredinom prvog poluvremena Seržinjo Dest je propustio veliku priliku da Katalonce dovede u vođstvo u El Klasiku, a kako to obično biva u fudbalu kazna je bila surova...Dželat domaćeg tima bio je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.