Masvidal je tvrdoglav kao braća Dijaz

Izvor: B92, 13.Jun.2020, 14:45

Masvidal je tvrdoglav kao braća Dijaz

Dejna Vajt, prvi čovek UFC, prokomentarisao je odustajanje Horhea Masvidala od borbe za šampionsku titulu.

Horhe Masvidal je odbio da se bori sa Kamaru Usmanom za pojas UFC velter kategorije i to će učiniti Gilbert Burns umesto njega.

Masvidal želi da bude adekvatno plaćen za tu borbu, što Dejna Vajt i UFC nije želeo da plati, pa su se okrenuli jeftinijem rešenju, a Vajt je upitan da li mu je čudno što Masvidal odbija borbu za pojas.

"To uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije iznenađenje. Mislim, mi se ovime bavimo preko 20 godina. Ljudi koji hoće da se bore boriće se, oni koji neće, neće se boriti i to je to. Gilbert Burns je prvi izazivač i bori se protiv šampiona. Klinac voli da se bori, takvi kao on koji koriste vreme da se bore dok su zdravi rade najpamentiju stvar. Masvidal me uopšte nije iznenadio, on je jako sličan Braći Dijaz. Tvrdoglav je, udara u svoj bubanj, kada hoće nešto da uradi on će to i da uradi, nimalo me ne iznenađuje", rekao je Dejna Vajt.

Vajt je svojevremeno bio u svađi sa Nejtom i Nikom Dijazom oko novca, bilo je problema sa mnogim borcima i Lioto Mačidom i mnogim drugim, a sada su u problemu Masvidal i Džon Džons.

Sve u svemu, biće interesantno videti kako će se razvijati ova situacija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.