Masters kup Nestoru i Noulzu

Izvor: B92, 18.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masters kup Nestoru i Noulzu



Kanađanin Danijel Nestor i Mark Noulz sa Bahama osvojili su turnir dublova na Masters kupu u Šangaju. U finalnom meču oni su pobedili Šveđanina Simona Aspelina i Austrijanca Julijana Noulea u dva seta - 6:2, 6:3, za samo 65 minuta igre. Tim trijumfom par je završio saradnju koja je trajala desetak godina i donela im 40 trofeja. Oba takmičara već su našla nove partnere, a Nestor je sa Nenadom Zimonjićem već osvajao trofeje ove jeseni.

Bio je to prvi trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Masters kupu za Nestora i Noulsa, koji su gubili finala 1998. i 2006. godine.

Nestor je igrao briljantno tokom celog turnira, posebno je dobro servirao.

"Odlično smo odigrali, sve je funkcionisalo. Ovo je pravi način za završetak sezone. Ovo je velika pobeda za nas, jer nam je trofej na ovom takmičenju dugo izmicao", rekao je Nestor.

Tokom karijere Nestor i Noulz osvojili su zajedno tri gren slema – Australian Open 2002, US Open 2004. i Rolan Garos ove godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.