Maslać: Majo jedva dočekao da skroji još jedan meč (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maslać: "Majo jedva dočekao da skroji još jedan meč" (video)

Dva dana prošlo je od utakmice 8. kola Superlige Srbije između Borca i Partizana, a kapiten domaćih Mario Maslać još uvek ne može da se pomiri sa odlukom glavnog sudije Maja Vujevića.

Vicešampion Srbije u nedelju je gostovao čačanskom Borcu u okviru 8. kola Superlige i slavio rezultatom 2:0 (2:0) na stadionu kraj Morave.

Čačani su u ranoj fazi meča ostali brojčano inferiorni pošto je kapiten Mario Maslać u razmaku od samo osam minuta dva puta "požuteo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa mu je Majo Vujević pokazao put u svlačionicu.

Dva dana nakon meča revoltirani Maslać još uvek ne može da se pomiri sa odlukom Maja Vujevića i čak ga optužuje da je svojim odlukama "skrojio" tok utakmice.

"Odluka Maja Vujovića, jedna pa druga u razmaku od osam minuta bila je sramna. Zaboravio je gospodin Vujević da je danima u Novom Sadu tračao za mnom i izvinjavao se za kardinalnu grešku koju je na istom stadionu protiv, gle čuda, Partizana napravio na štetu Borca pre dve sezone" kaže Maslać.

Kapiten Borca podsetio je na utakmicu poslednjeg kola od pre dve sezone kada je Partizan gostovao u Čačku i kada je Majo Vujević dosudio penal za crno-bele koji prema mišljenju Marija Maslaća nije postojao.

"Ni od čega je Majo Vujović dočekao da skroji još jedan meč i pokaže mi put u svlačionicu. Ne mogu da verujem!?" zaključuje Maslać i poručuje da ovoga puta izvinjenje neće prihvatiti.

Mora se, međutim, napomenuti da Mario Maslać nije osporio kvalitet Partizana i da je konstatovao kako bi crno-beli verovatno bili bolji za barem jedan gol sve i da nije bilo njegovog isključenja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.