Maskerano najavio kada odlazi

Izvor: Mondo, 13.Okt.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskerano najavio kada odlazi

Iskusni fudbaler Argentine posle Mundijala sledeće godine okončaće reprezentativnu karijeru

Foto: Guliver/Getty images/Buda Mendes

Argentina je "na mišiće" obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji sledeće godine. Oni su u Ekvadoru savladali domaći tim rezultatom 3:1, uz "het trik" Lionela Mesija.

Važnu ulogu u timu "gaučosa" ima i Havijer Maskerano, koji je najavio da se neće još dugo zadržati u reprezentaciji.

"Moje vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uz nacionalni tim završava se u Rusiji. Definitivno, to će biti moje poslednje takmičenje. A selektor će odlučiti da li ću igrati na njemu ili neću", izjavio je za Tik sport Maskerano, koji će neposredno pred početak Mundijala napuniti 34 godine.

Fudbaler Barselone do odlaska u penziju imaće priliku da postane igrač sa najviše nastupa u dresu Argentine. On je do sada 139 puta oblačio dres nacionalnog tima, a jedino više puta to je učinio legendarni igrač Intera Havijer Zaneti, koji je odigrao 144 meča za "gaučose".

Argentina je na prethodnom Mundijalu u Brazilu 2014. godine igrala za pehar, ali je u finalu poražena od Nemačke posle produžetaka (1:0).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.