Izvor: FudbalSrbija.net, 16.Feb.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinac skinuo suspenziju

16.02.2015.žfkmasinac.com
Zahvaljujući uplati generalnog sponzora TRACE PZP Niš, Mašinac je uspeo da izmiri obaveze prema službenim licima iz prehodne sezone i skine suspenziju Disciplinske komisije FSS. Radilo se o iznosu od 200.000,00 dinara.
Niški trofejni klub je na taj način počeo da rešava brojne probleme, koji su ga nekoliko godina opterećivali.
Kao što je vec javljeno ekipa je sačuvana i ni jedna fudbalerka nije napustila klub. Najveće iznenadjenje prelaznog roka je povratak nekadašnjeg kapitena Kristine Krstić u Niš, posle nešto više od dve godine. Popularna Kika igrala je u Kazahstanu, Spartaku i Napredku.
Mašinac je,ipak, veliki klub. Uželela sam se kuće i sredine u kojoj sam ponikla. Želim da učestvujem u povratku kluba na stare pozicije„– kaze Kristina Krstić.
U Mašincu su nam rekli da ne odustaju od dogovorene politike da šansu pruže mladom timu za sazrevanje, ali su vrata povratka uvek otvorena za svoje članice koje žele da se vrate. Kristina Krstić je prva koja se odlučila na ovaj korak ali se u junu očekuje povratak više istaknutih članica koje su ponikle u Mašincu.
Druga prinova je Ružica Radosavljević iz Arilja, koja je prošle godine nastupala za ekipu Breznica iz Pljevalja u Crnoj Gori. Pošto je upisala Fakultet u Nišu, odlučila je da pristupi Mašincu. Igra na poziciji levog spoljneg i veoma je talentovana fudbalerka.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.