Masimo Morati: Ne zam šta da radim

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Feb.2012, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masimo Morati: Ne zam šta da radim

Inter je u rezultatskoj krizi, koju ne pamte ni najstariji navijači. Trener Klaudio Ranijeri nalazi se pod velikim pritiskom javnosti, pošto je milanski tim zabeležio pet uzastopnih poraza u svim takmičenjima.
Rimljanin ne želi da podnese ostavku, a predsednik kluba Masimo Morati nije siguran šta valja da uradi.
- Razmišljamo šta ćemo. Razgovaraću sa Ranijerijem, pošto još uvek nisam čuo njegovo mišljenje. Da li možemo sa istim trenerom da se izvučemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << iz ove situacije? Mislim da možemo. Međutim, hoću prvo da vidim kako sve izgleda iz njegovog ugla i iz perspektive igrača - kaže Morati.
Predsednik Intera kaže da ga mediji koji pišu da je već krenuo u potragu za novim trenerom.
- Ne razumem medije i priče ko će sesti na klupu Intera iako se dobro zna da imamo trenera. Vidim pominje se Gvardiola i suma od 10 miliona godišnje. Neko želi da nam dodatno naškodi, ali to mu neće poći za rukom. Nikada do sada nisam tražio novog trenera dok je stari tu. Ranijeri je odličan trener što je pokazao gde god je radio. Verujem da će uspeti da spremi ekipu i da će protiv Katanije sve doći na svoje mesto – istakao je Morati.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.