Marušić i Imobile za novi trijumf Lacija, minimalac Intera

Izvor: RTS, 24.Sep.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marušić i Imobile za novi trijumf Lacija, minimalac Intera

Fudbaleri Lacija pobedili su u gostima ekipu Verone sa 3:0 u utakmici šestog kola italijanske Serije A, dok su fudbaleri Intera u završnici meča slomili otpor Đenove i pobedili sa 1:0.
Lacio je posle prvog poluvremena vodio sa 2:0, a strelac oba pogotka bio je Ćiro Imobile u 24. i 41. minutu. Konačan rezultat postavio Adam Marušić u 60. minutu, na asistenciju Imobilea.

Ekipa Lacija je upisala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << četvrtu pobedu od početka šampionata i sada je na četvrtom mestu na tabeli Serije A sa 13 bodova. Verona je na pretposlednjem, 19. mestu, sa samo dva osvojena boda.
Fudbaleri Intera pobedili su na svom terenu Đenovu sa 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Danilo D'Ambrosio golom u 88. minutu, a Đenova je meč u Milanu završila sa dva igrača manje.
Inter je treći na tabeli sa 16 bodova, dok je Đenova na 18. poziciji sa dva.
Fudbaleri Kjeva su u gostima slavili protiv Kaljarija sa 2:0, a strelci su bili Roberto Inglese i Marijuš Stenpinjski. Kjevu je ovo drugi trijumf u Seriji A i trenutno je deveti na tabeli sa osam bodova, dok je Kaljari pao na 12. mesto sa dva boda manje.
Prvu pobedu u sezoni upisao je Krotone, koji je na svom terenu bio bolji od Beneventa sa 2:0. Golove za pobednički tim postigli su Rolando Mandragora i Markus Roden.
Krotone je sada na 16. mestu sa četiri boda, dok je Benevento i dalje bez bodova i zauzima poslednje meseto na tabeli.
U prvom današnjem meču, fudbaleri Sampdorije su savladali Milan sa 2:0. Golove za domaću ekipu su postigli Zapata u 72. minutu i Riki Alvarez u prvom minutu sudijske nadoknade.
Milan je na šestom mestu sa 12 bodova, odmah ispred Sampdorije koja ima bod manje. 
Fudbaleri Bolonje savladali su u gostima Sasuolo sa 1:0, a jedini gol postigao je Okvonkvo minut pre kraja regularnog dela. 
U poslednjem današnjem meču, fudbaleri Fiorentine i Atalante odigrali su nerešeno 1:1.
Fiorentina je do prednosti stigla već u 13. minutu golom Federika Kjeze, ali je Atalanta u sudijskoj nadoknadi vremena, odnosno u 94. minutu preko Rema Frojlera stigla do izjednačenja.
Gosti iz Bergama su u 62. minutu imali idealnu priliku da dođu do izjednačenja, ali Alehandro Gomes nije realizovao jedanaesterac.
Atalanta je deveta sa osam bodova, dok je Fiorentina 12. sa sedam. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter teškom mukom do pobede, Lacio ubedljiv

Izvor: Mondo, 24.Sep.2017

Fudbaleri Intera u finišu slomili otpor Đenove. Lacio siguran u gostima kod Verone...Fudbaleri Intera  uspeli su da osvoje nova tri boda i ostanu u trci sa Napolijom i Juventusom za vrh tabele...Inter je u šestom kolu Serije A, na "Đuzepe Meaci", pobedio Đenovu - 1:0 (0:0)...Jedini gol na meču...

Nastavak na Mondo...

SERIJA A: Lacio zgazio Veronu, Inter jedva s Đenovom

Izvor: Kurir, 24.Sep.2017

Fudbaleri Lacija pobedili su danas u gostima ekipu Verone sa 3:0 u utakmici šestog kola italijanske Serije A.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.