Izvor: Nezavisne Novine, 13.Sep.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marselo ostaje u Realu do 2022. godine

Brazilski fudbaler Marselo produžio je ugovor sa Realom na još dvije sezone i nosiće dres Madriđana do 2022. godine, saopštio je španski i evropski šampion.

Standardni lijevi bek na taj način će skoro do kraja karijere ostati u "kraljevskom klubu" jer će po isteku novog ugovora imati 34 godine.

On je u Madrid stigao prije 10 godina iz Fuminensea i trenutno je u ekipi zamjenik kapitena Serhija Ramosa.

Sa Realom je osvojio 17 trofeja uključujući četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << titule u Primeri i tri u Ligi šampiona.

Za Brazil je odigrao 48 utakmica, ima osvojen Kup konfederacija 2013, ali i dvije olimpijske medalje - bronzu iz Pekinga 2008. i srebro iz Londona 2012. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.