Marsej se novom pobedom učvrstio u Top 3

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marsej se novom pobedom učvrstio u ''Top 3''

U jedinoj večerašnjoj utakmici 31. kola francuske Lige 1, Marsej slavio u Dižonu.

S obzirom da se Pari Sen Žermen odavno izdvojio na vrhu tabele, do kraja sezone u Francuskoj biće mnogo zanimljivije pratiti trku za drugo mesto koje i dalje zauzima Monako.

Prvi pretendent da ''Kneževe'' eventualno smeni sa te pozicije jeste ekipa Marseja, koja je večeras kao gost savladala Dižon rezultatom 3:1 i učvrstila se na trećoj poziciji, ispred Liona.

Vođstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gostima doneo je Žermen u 36. minutu utakmice, a potpunu rezultatsku neizvesnost vratio je rezervista Kvon Čang-Hun sedamnaest minuta pre kraja.

Ali, sam finiš meča pripada ekipi Marseja, koja golom Okamposa u 88. minutu vraća prenost, a njihov trijumf potvrdio je Paje iz jedanaesterca u nadoknadi vremena - 1:3.

Inače, fudbalski događaj dana u Francuskoj je finale Liga kupa u kojem se večeras od 21:05 sastaju Pari Sen Žermen i Monako.

-

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ počeo ''žetvu'' trofeja, Monako pao u finalu (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2018

Pari Sen Žermen slavio večeras u finalu Liga kupa Francuske, ubedljivom pobedom nad Monakom...U iščekivanju ''overe'' nove šampionske titule, Pari Sen Žermen je večeras osvojio trofej Liga kupa, pošto je u finalu u Bordou savladao ekipu Monaka sa 3:0 i uz trofej zaslužio novčanu nagradu od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.