Marsej prekinuo seriju Rena

Izvor: B92, 12.Mar.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marsej prekinuo seriju Rena

U duelu gornjeg dela tabele francuske lige Olimpik iz Marseja je na gostovanju pobedio Ren sa 2:0, i tako se probio na treću poziciju na tabeli.

Golove za prvaka Francuske postigli su Loik Remi i Lučo Gonzales, pa ekipa iz Marseja zaostaje samo bod za vodećim Lilom.

Ren, koji je na drugoj pozici sa istim brojem bodova kao Lil, imao je nekoliko dobrih prilika za gol, ali su su ih propustili Montano, Kukari i Leroj.

Marsej je u vođstvo došao preko Renija, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je posle centaršuta Ajeva sproveo loptu glavom u mrežu. Domaća ekipa je nastavila sa napadima, ali nisu uspeli da dođu do izjednačenja. Mandanda je odbranio šut Dalme, a Bukari je bio neprecizan.

I kod drugog gola asistent je bio Ajev, koji je uposlio Argentinca Gonzalesa.

Taj meč bio je dobar za podizanje samopuzdanja ekipe Olimpika, koju očekuje meč lige šampiona sa Mančesterom. Domaćinui je prekinuo sjajnu seriju pobeda, pet u nizu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.