Marotin pakleni plan - Prodaj trojicu, dovedi Sergeja!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marotin pakleni plan - Prodaj trojicu, dovedi Sergeja!

Italijanski mediji danas prenose bombastične najave.

Konte je doveo Barelu i Sensija, ali izgleda da tu nije završena rekonstrukcija veznog dela "Neroazura". Italijan želi još jednog kvalitetnog igrača u tom departmanu, izgleda da će to biti pravi šlag na tortu.

Pored Naingolana i Ikardija, "Meacu" će izvesno napustiti Borha Valero i Žoao Mario. Marota bi sredstvima dobijenim od prodaje gore navedenih imao dovoljno novca za prvu metu u avgustu - Sergeja Milinkovića-Savića!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Srbin je na meti sijaseta evropskih velikana poput Junajteda i Juventusa, ali ih je za sada sve odbijala pomisao poslovanja sa Klaudiom Lotitom, ekscentričnim vlasnikom kluba iz Rima.

Kako deluje da će Pogba ostati u Junajtedu zbog nemogućnosti Reala da isplati traženu sumu "Crvenih đavola", dok će se Juventus koncentrisati na jačanje drugih delova tima, Inter se definitivno kristališe kao favorit za dovođenje SMS-a.

Videćemo da li će Marota uspeti da nađe zajednički jezik sa Lotitom, poznato je da "Lacijali" traže sumu od sto miliona evra za najboljeg veznog igrača u Seriji A prošle sezone. Prvi korak je prodaja "odbačene" trojke iz veze, a zatim pregovori za Sergeja.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.