Marota smiruje navijače: Gradimo tim oko Pogbe

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2016, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marota smiruje navijače: "Gradimo tim oko Pogbe"

Sportski direktor Juventusa Đuzepe Marota ima planove za sledeću sezonu.

U intervjuu za italijanske medije, Marota je izjavio da će čelnici tima iz Torina učiniti sve kako bi zadržali najboljeg igrača, Pola Pogbu.

"Želimo da stvorimo tim koji će konkurisati za vrh i u Italiji i u Evropi, a Pogba je glavni "šraf" tog projekta", rekao je Juventusov direktor.

On je dodao da se već sada planira naredni prelazni rok, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da nemaju tačnu transfer strategiju, jer mardridski Real ima povratnu klauzulu za napadača Alvara Moratu.

"Alvaro je istakao da želi da ostane, ali se i zna koliko Real ima uticaja na njega. Što se tiče Markizija, on je Juventusovo blago i nadamo se da će se vratiti na teren do oktobra najkasnije. Nećemo dovoditi zamenu za Markizija, ali nije isključeno da dovedemo kvalitetnog vezistu.

Glavna želja nam je da napravimo grupu igrača koji su "stvoreni" u Italiji, što bi nam garantovalo konstantnost na najvišem nivou. Prvo ćemo tražiti pojačanja unutar Italije, a zatim po ostatku Evrope
", istakao je Marota.

Nakon ove izjave, može se pretpostaviti da će prva meta biti najbolji igrač Sasuola, Domeniko Berardi. Da li će Pogba napustiti tim i postati najplaćeniji igrač sveta, ostaje da se vidi nakon Evropskog prvenstva.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.