Marota doveo novog Pogbu Konteu! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2019, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marota doveo "novog Pogbu" Konteu! (video)

Italijanski stručnjak dobija ogroman potencijal u veznom redu "Neroazura".

Promocija samo što nije, Antonio Konte će uzdrmati Apenine i preuzeti omraženog rivala Juventusa, milanski Inter dobija veliko pojačanje na klupi. Harizmatični Italijan bi mogao da bude najozbiljnija prepreka bivšem klubu po pitanju nastavka dominacije na "Čizmi".

Neka pojačanja se znaju, Bepe Marota radi punom parom kako bi nekadašnjem kolegi osigurao konkurentni tim.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najavama italijanskih medija, transfer-mag je osigrao dolazak "novog Pogbe" na "Đuezepe Meaci". Radio se o sedamnasetogdišnjem Lusianu Agumu, koji će za sumu od 4.5 miliona evra preći u Milano iz francuskog Sošoa.

Transfer itekako podseća na onaj iz 2012. godine kada je Marota doveo Pogbu iz Mančester Junajteda, Pol je tada imao devetnaest godina.

Agum će prema nekim navodima početi Konteove pripreme i dobiti priliku da se pokaže i dokaže italijanskom stručnjaku. Videćemo da li Konte može uobličiti mladog veznjaka u igrača nalik svom starijem kolegi iz reprezentacije Francuske.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.