Marković za vreme Igara našao novi klub!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2016, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković za vreme Igara našao novi klub!

Srpski košarkaški reprezentativac Stefan Marković od naredne sezone nastupaće za ruski sastav iz Sankt Peterburga.

Većina košarkaških reprezentativaca Srbije rešavala je svoj klupski status pre polaska na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, ali se dogodilo da jedan od izabranika Saše Đorđevića nađe angažman za vreme trajanja Igara.

Večeras je potvrđeno da će dosadašnji član >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Unikahe Stefan Marković (28, 199 cm) karijeru nastaviti u ruskom Zenitu iz Sankt Peterburga.

Košarkaški klub Zenit potvrdio je tu informaciju na svom zavničnom "Tviter" nalogu, a vest da Stefan Marković stiže na zapadnu obalu Rusije okarakterisana je kao sjajna.

Srpski reprezentativac započeo je svoju profesionalnu karijeru u Atlasu, da bi potom u periodu od 2006. do 2010. godine branio boje Hemofarma, a onda se otisnuo u inostranstvo.

U prethodnih šest godina Stefan Marković je nastupao za Beneton, Valensiju, Banvit i Unikahu, a od naredne sezone gledaćemo ga u dresu Zenita koji igra u VTB ligi i Evrokupu.

Ukoliko ne dođe do novih odustajanja ili promena u rasporedu takmičenja, Stefan Marković bi na evropskom debiju za Zenit trebalo da igra protiv novog tima našeg selektora Aleksandra Đorđevića jer se Bajern nalazi u grupu sa Zenitom.

Great news: Serbian playmaker Stefan Markovic joins Zenit! pic.twitter.com/9vRG47R9lu

— БК «Зенит» (@zenitbasket) August 13, 2016
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.