Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2021, 19:29

Marković pao i povredio rame

Veče za zaborav u svakom smislu za crno-bele...

Puno problema za Aleksandra Stanojevića posle gostovanja u Talinu. Neočekivano loš rezultat, neizvesnost oko evropskog proleća produžena do poslednjih 90 minuta, a onda i povreda Lazara Markovića. Po svemu sudeći teža.

Iskusni ofanzivac počeo je utakmicu protiv Flore na klupi za rezervne igrače zbog problema s mišićem trbušnog zida. Crno-beli su toliko bili loši u prvih 45 minuta da je Stanojević >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << morao da posegne za zamenama, poslao je i Markeca na teren, a ovaj u finišu utakmice posle sudara s jednim Estoncem pao na rame.

Bolan krik, nosila, imobilizacija... Odmah je bilo je bilo jasno da povreda nije naivna. Doduše, tek će detaljni pregledi pokazati kolika pauza čeka nekadašnjeg fudbalera Liverpula.

Za razliku od prvog meča sa ovim rivalom kada je postigao dva gola, Lazar Marković večerašnji duel svakako neće pamtiti po dobrom...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.