Marković može da bude najbolji

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Marković može da bude najbolji"

Bivši napadač Benfike i reprezentacije Portugala Nuno Gomeš pohvalio je reprezentativca Srbije Lazara Markovića.

"Marković je veoma dobar fudbaler, a tek mu je 20 godina - smatram da može da napreduje i da postane jedan od najboljih igrača u Evropi i svetu. Ima potrebne veštine da učini tako nešto, neverovatno je kako trči sa loptom u nogama", kazao je Gomeš pred meč Benfike i Totenhema u Ligi Evrope.

“Možda je mnogima bio nepoznat igrač, ali trenutno igra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veoma dobro i jedno je od najzvučnijih imena u Benfiki“, dodao je 37-godišnji Gomeš.

Marković ima ugovor sa Benfikom do leta 2018. godine, ali izvesno je da će pre toga napustiti Lisabon. Kao njegova nova destinacija spominje se Čelsi, mada se za njega interesuju brojni klubovi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Marković može da bude najbolji"

Izvor: B92, 20.Mar.2014

Bivši napadač Benfike Nuno Gomeš pohvalio je Lazara Markovića rekavši da reprezentativac Srbije može da postane jedan od najboljih na svetu..."Marković je veoma dobar fudbaler, a tek mu je 20 godina - smatram da može da napreduje i da postane jedan od najboljih igrača u Evropi i svetu. Ima potrebne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.