Marković iz Partizana u Hemofarm

Izvor: B92, 15.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković iz Partizana u Hemofarm



Vršački košarkaški klub Hemofarm potpisao je ugovor sa Milošem Markovićem (21) dosadašnjim igračem Partizana.

Marković je proveo nekoliko dana na probi na pripremama sa Hemofarmom. Trener ekipe Luka Pavićević smatra da će njegovom timu dobro doći igrač poput Markovića.

"Imao sam prilike da treniram Miloša proteklih nekoliko dana, a njegov razvoj pratim još od kada je igrao za Mašinac. On je veoma talentovan i ambiciozan i doprineće da se podigne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nivo kvaliteta naše igre, ali i jednodnoj zdravoj konkurenciji na krilnim pozicijama", rekao je Pavićević.

Marković je, kako navodi vršački klub, posle pet dana provedenih sa Hemofarmom na Zlatiboru ozvaničio saradnju sa novim klubom i istakao da je veoma zadovoljan.

"Nadam se da ću iskoristiti svoju priliku u Hemofarmu. Ekipa će biti jaka i nadam se da će stići do nekog trofeja", rekao je Marković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.