Marković doneo pobedu, pa odmah na pregovore sa novim klubom!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković doneo pobedu, pa odmah na pregovore sa novim klubom!

Liverpul U23 je savladao Svonsi, a Lazar Marković je postigao gol na ovom meču.

Srpski fudbaler Lazar Marković je postigao prvi gol u pobedi Liverpula U23 nad Svonsijem 2:0, bio jedan od najboljih na terenu, a nakon tog meča bi mogao da realizuje transfer.

On ima ugovor do kraja ove sezone sa Liverpulom, ali ne želi po svaku cenu da napusti klub sa "Enfilda" u ovom prelaznom roku.

Svakako će ga napustiti, a ukoliko se to desi u ovom prelaznom roku, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će na drugi kontinent.

Za Lazara Markovića je zainteresovano nekoliko klubova iz Meksika, prema podacima portala Goal.com, a pored toga, i par kineskih klubova je ušlo u igru.

Dakle, Marković bi uskoro mogao zaista da napusti Liverpul...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovo već podseća na pravog Lazara, pogledajte Markecov gol! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2019, 18:29

Pogledajte na koji način je Lazar Marković savladao golmana Svonsija...Juče je Lazar Marković zaigrao za Liverpul U23 protiv Svonsija i postigao je prvi gol na meču u pobedi od 2:0...Lazar Marković je tako bio jedan od najzaslužnijih za pobedu svog tima nad Svonsijem, a očekuje se i da napusti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.