Marković: Za ugovor na Marakani

Izvor: B92, 03.Nov.2010, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: "Za ugovor na Marakani"

Vezista OFK Beograda Saša Marković bio je najbolji mladi igrač prošle sezone u Jelen Superlige, ali je u novoj sezoni menjao uloge i mesta u timu.

Ipak, nivo igara nije ništa lošiji, ali Marković zna da nešto nedostaje, kako njemu, tako i timu.

"Nedostaju golovi. Neće ni mene, ni OFK Beograd. Prošle sezone sam postigao desetak pogodaka, ove samo za mladu reprezentaciju na Kipru. Stvaramo šanse ali mnogo promašujemo", istakao je Marković. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Najsvežiji primer je duel sa Smederevom gde mi je golman dva puta fenomenalno odbranio. Doduše, ove sezone igram kao Zaneti u Interu, gde zatreba. Najčešće u veznom redu i to i desno i na mom mestu zadnjeg veznog, a jedan susret sam bio i desni bek”, dodao je Marković.

Mladi vezista je letos bio velika želja Crvene zvezde, ali nije došlo do transfera zbog visoke cene obeštećenja, a meč u subotu je pravo vreme da možda ubedi sportskog direktora crveno-belih Ivana Adžića da sprovede zamisli u delo.

"Ne postoji bolje vreme i bolje mesto da ih ubedim da me kupe nego naše gostovanje na Marakani. To mogu da postignem samo ako budem igrao kako valja i konačno budem postigao gol-dva”, naglasio je Marković

Zvezda je u krizi, a 'romantičari’ dolaze u najtežem mogućem momentu.

"Nema dobrog ili lošeg momenta kad je Zvezda u pitanju, jer ona uvek juri pobedu, uvek je favorit. Na nama je da odigramo kvalitetno, da se i mi isprsimo na Marakani. Tražićemo i mi tri boda jer ne znamo da igramo drugačije nego na pobedu”, najavljuje otvorenu bitku Saša Marković.

Meč Crvene zvezde i OFK Beograda igra se na stadionu crveno-belih u subotu od 18 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.