Marković, Mitrović, Nastasić, Đuričić i Mijailović opet u mladoj reprezentaciji Srbije

Izvor: Blic, 04.Okt.2013, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković, Mitrović, Nastasić, Đuričić i Mijailović opet u mladoj reprezentaciji Srbije

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić objavio je spisak igrača za utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. godine protiv Kipra i Severne Irske, na kojem se nalazi petorica igrača iz A reprezentacije.

Ćurčić je za utakmice u kvalifikacijama pozvao petoricu igrača koji su igrali za A tim - Matiju Nastasića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srđana Mijailovića, Filipa Đuričića, Aleksandra Mitrovića i Lazara Markovića.

Takođe, selektor je pozvao i trojicu debitanata - Petra Golubovića, Filipa Stojkovića i Nemanju Petrovića.

Na spisku su:

Golmani: Nikola Perić (Voždovac), Marko Dmitrović (Ujpešt), Đorđe Lazović (Javor).

Odbrambeni igrači: Petar Golubović (OFK Beograd), Filip Stojković (Čukarički), Uroš Ćosić (Peskara), Matija Nastasić (Mančester siti), Uroš Vitas (Rad), Uroš Spajić (Tuluz), Nemanja Petrović (Partizan), Aleksandar Pantić (Viljareal).

Fudbaleri sredine terena: Srđan Mijailović (Kajzerispor), Darko Brašanac (Partizan), Filip Đuričić (Benfika), Nemanja Radoja (Vojvodina), Filip Kostić (Groningen), Aleksandar Kovačević i Luka Milunović (Crvena zvezda).

Napadači: Uroš Đurđević (Rad), Lazar Marković (Benfika), Aleksandar Mitrović (Anderleht), Aleksandar Perišić (Jagodina), Nikola Stojiljković (Čukarički).

Mlada reprezentacija Srbije 11. oktobra od 18 sati u Ahni igra protiv Kipra, a četiri dana kasnije, u isto vreme, pred praznim tribinama u Gornjem Milanovcu protiv Severne Irske.

Srbija se takmiči u Grupi 0, odigrala je jednu utakmicu i zauzima treće mesto sa tri boda. Prva je Belgija sa devet bodova iz tri utakmice, a Italija je druga sa tri boda iz dva meča. Kipar je sakupio tri boda iz četiri utakmice, a poslednja Severna Irska odigrala je dve utakmice i nije osvojila nijedan bod.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marković, Mitrović, Nastasić, Đuričić i Mijailović opet u mladoj reprezentaciji Srbije

Izvor: Dzungla.org, 04.Okt.2013

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić objavio je spisak igrača za utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. godine protiv Kipra i Severne Irske, na kojem se nalazi petorica igrača iz A reprezentacije. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.