Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2021, 00:21

Marko voli Rusiju, a u njoj ima još dobrih klubova, ne samo Lokomotiva

Nikolićev menadžer o njegovom povratku u najveću zemlju sveta

Čelnici Lokomotive iz Moskve posle svega što im je uradio Ralf Rangnik za svega tri meseca se verovatno osećaju kao da im neko drži „uši“ iznad glave.

Letos su potpisali novi ugovor sa Markom Nikolićem, a onda ga posle nekoliko meseci smenili i to sve pod Rangnikovim pritiskom. Koji je doveo svoje ljude u Lokomotivu, a onda se spakovao i otišao u Mančester junajted. Ionako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nesrećni i nesređeni moskovski klub postao je time oličenje haosa.

Sada odjednom krenule su špekulacije da bi Marko Nikolić mogao da se vrati među Mašinovođe. Na tu temu je govorio njegov menadžer Dejan Joksimović za ruski Bukmejker.

I Joksimović kao da je između redova nagovestio mogućnost da se Nikolić vrati u najveću zemlju sveta, mada ne u Lokomotvu.

Iskreno, mislim da je teško ostvariva mogućnost da se Nikolić vrati u Lokomotivu ove zinme. Ima u Rusiji još dobrih klubova, nisu to samo Zenit, CSKA, Spartak i Loko. Da ne zaboravimo tu i Krasnodar, Dinamo, Rubin i Soči“, bacio je Joksimović kosku.

Dodao je i da Nikolić nema ništa protiv da karijeru nastavi u Rusiji.

Marko stvarno voli Rusiju. Želeo je da ostane u Lokomotivi mnogo duže od šest meseci, ali svi znamo kako se sve završilo“, istakao je Joksimović.

Srpski trener je i dalje bez posla otkako se rastao sa Moskovljanima ove jeseni. Pominjalo se da bi karijeru mogao da nastavi u Italiji, pa se njegovo ime vrtelo na spisku želja Ludogoreca, ali utisak je da Nikolić čeka zimu ili možda čak leto, ne želi da usred sezone uleti u neki novi projekat.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.