Marko ubijen sa predumišljajem!

Izvor: Press, 19.Dec.2014, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko ubijen sa predumišljajem!

Suđenje Turčinu Kadriju Aktašu počeće 16. januara u porotnom sudu Istanbula. Još šestorica državljana Republike Turske terete za pomaganje u izvršenju krivičnog dela
Suđenje Turčinu Kadriju Aktašu, osumnjičenom da je 21. novembra ubio Srbina Marka Ivkovića (25) uoči početka košarkaške utakmice između Galatasaraja i Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zvezde, počinje 16. januara 2015. saznaju "Večernje novosti".
Protiv njega je podignuta optužnica za krivično delo ubistvo sa predumišljajem, dok se još šestorica državljana Republike Turske terete za pomaganje u izvršenju krivičnog dela.

U Ministarstvu spoljnih poslova Srbije su nam potvrdili da je Javno tužilaštvo u Istanbulu polovinom decembra obavestilo naš Generalni konzulat da je protiv "jednog turskog državljanina podignuta optužnica za ubistvo sa predumišljajem".
- Sva suđenja će biti otvorena za javnost, osim ukoliko sudija ne proceni da postoje ograničavajući faktori - rekli su nam u MSP. - Prvo ročište je zakazano za 16. januar, u Porotnom sudu Istanbula.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pravda za Marka - SedmoricaTuraka na optuženičkoj klupi

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2014

Počinilac gnusnog zločina, Kadri Aktaš, se tereti za ubistvo s predumišljajem, a šestorica državljana Turske sa saučesništvo u istom. Sudski proces počeće 16. januara.

Nastavak na Sportske.net...

U januaru suđenje za smrt Ivkovića

Izvor: B92, 19.Dec.2014

Suđenje Kadriju Aktašu, osumnjičenom da je ubio navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, počeće 16. januara 2015. godine, saznaju Večernje novosti...Protiv njega je podignuta optužnica za krivično delo ubistvo s predumišljajem, dok se još šestorica državljana Turske terete za pomaganje u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.