Marko Poletanović završio posao sa Gentom

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Poletanović završio posao sa Gentom

Još jedan srpski fudbaler karijeru će nastaviti u Belgiji

Opirala se Vojvodina koliko je mogla, ali finansijska dubioza u srpskom fudbalu primorala je da predaju, pa će Marko Poletanović  napustiti Karađorđe i karijeru nastaviti u Gentu. Posao još nije ozvaničen, ali su, kako saznajemo, svi detalji transfera već utanačeni, pa je samo pitanje dana kada će 21-godišnji vezista zadužiti opremu belgijskog prvoligaša čiji dres već nosi Uroš Vitas.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />Podsetimo, Vojvodina je odbila prvu ponudu iz Belgije, ali je po svemu sudeći na kraju pronašla zajednički jezik sa predstavnicima Genta. Dugovi uostalom ne mogu da čekaju.

Poletanović je inače  ove sezone bio među najstandardnijim prvotimcima Voše, odigrao je svih 15 utakmica u Superligi, jesenju polusezonu završio kao kapiten, postigao je gol i namestio još četiri. Sada ga očekuju novi izazovi, a u Belgiji barem društvo neće biti problem.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASPRODAJA I U NOVOM SADU: Poletanović se seli u Belgiju?

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2015

Jedan od najvećih bisera škole fudbala Vojvodine, Marko Poletanović karijeru će nastaviti u Belgiji.. . Mladi vezista je sve dogovorio sa Gentom i sada se čeka samo zvanično predstavljanje. U belgijskom timu već igra jedan Srbin, bivši fudbale Rada Uroš Vitas.. Poletanović je ove sezone bio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.