Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2020, 16:29

Marko Petković napušta Tondelu

Menja sredinu ovog leta, istekao mu je ugovor

Nije zadovoljio Marko Petković Tondelu. Kako javlja portugalski pouzdani medij Abola, Petković se rastao sa ovim klubom i sada je slobodan igrač.

Pored Petkovića, Tondelu je napustio i krilni fudbaler Rikardo Valente.

Obojica su stigli u Tondelu prošle sezone. Petković je odigrao sedam utakmica, ali očigledno nije zadovoljio poslodavca, pa se portugalski klub odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na rastanak.

Abola dodaje da je srpski fudbaler imao još godinu dana ugovora, te da je Valenteu istekao ugovor pa se tako završila i saradnja sa Tondelom. Međutim, iz izvora bliskim igraču možemo da čujemo da je i njemu zapravo istekao ugovor.

Petković je rođen u Sremskoj Mitrovici 1992. godine, a u karijeri je nastupao za OFK Beograd, Crvenu zvezdu (četiri godine), kasnije za Spartak iz Moskve, da bi u Tondelu stigao 2019. godine.

Bio je član reprezentacije Srbije za igrače do 19 godina kao i kapiten u timu do 21 godine 2013. godine. Debitovao je za A selekciju 13. novembra 2015. godine u prijateljskoj utakmici protiv Češke Republike.

Ovog leta ga čeka promena ekipe...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.