Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2021, 13:48

Marko Nikolić kandidat za trenera meseca

Protivkandidati su Leonid Slucki i Sandro Švarc

Ne računajući prolećni pohod sa Partizanom na duplu krunu 2017. godine, Marko Nikolić trenutno živi najlepše dane trenerske karijere. Vezao je 11 pobeda sa moskovskom Lokomotivom i vrlo je blizu velikog uspeha – da ponovo Lokose dovede do Lige šampiona.

Pod vođstvom mladog srpskog stručnjaka Lokomotiva je vezala 11 pobeda, stigla do drugog mesta Premijer Lige sa ozbiljnim šansama da i tu ostane. Nižu se hvalospevi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na račun Marka Nikolića, a iz Rusije mu je stiglo još jedno priznanje.

Bivši trener Partizana je kandidat za najboljeg trenera aprila u Rusiji. Sasvim razmuljivo akose zna da su tokom ovog meseca Lokosi Rotora, Sočija, Spartaka iz Moskve, Rostova, CSKA iz Moskve i na posletku Tambova.

Lokomotiva u poslednja tri meča ima impoznatnu gol razliku 12:3 i igra atomski fudbal. Najboljeg trenera meseca biraju navijači, treneri Premijer lige i novinari televizije Meč koja prenosi mečeve ruskog šampionata.

Nema sumnje da je zbog svega navedenog Marko Nikolić prvi favorit za lepo priznanje. U konkurenciji su još Leonid Slucki iz Rubina i Sandro Švarc, strateg Lokomotive.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.