Marko Nikolić: Mnogo slatko!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Nikolić: Mnogo slatko!

"Pražnjenje je bilo evidentno, nedostajala je energija pogotovo u tom završnom pasu. Mnogo slatka i važna pobeda", rekao Marko Nikolić posle pobede nad Vojvodinom.

Partizan ne staje...

Posle pobede u 154. "večitom derbiju" prošlog utorka, fudbaleri Partizana upisali su i 29. uzastopni trijumf u svim takmičenjima. Crno-belima je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pripao još jedan derbi, u Humskoj, pred više od 15.000 navijača pobeđena je Vojvodina (1:0), prvi put ove sezone.

PARTIZAN - VOJVODINA

Marko Nikolić nije imao šta da prigovori svojim momcima posle meča.

"Čestitke igračima Partizana na pobedi u još jednom derbiju, čestitam i publici, ambijent je bio sjajan. Prvih 25 minuta smo igrali fantastično, a posle je usledio neki logičan pad, jer je utakmica došla samo par dana posle derbija sa Zvezdom", rekao je trener Partizana

Nikolić je primetio da je kod njegovih igrača nedostajala energija, a tu pojavu je ocenio kao posledicu zgusnutog rasporeda i zbog činjenice da je meč sa Vojvodinom došao nekoliko dana posle "večitog derbija".

"Pražnjenje je bilo evidentno, nedostajala je energija pogotovo u tom završnom pasu. Mnogo slatka i važna pobeda. Raduje me što je uprkos tom pražnjenja bilo discipline i odgovornosti u igri, Vojvodinu smo ostavili samo na toj jednoj šansi..."

Partizan će već u sredu u Novi Sad, gde se igra prvi meč polufinala Kupa Srbije.

"Nećemo potceniti to takmičenje, jer nam je veoma bitno. Vraćaju se neki sveži igrači, nećemo mnogo kombinovati, jer nam je Kup važan", podvukao je Marko Nikolić.

Trener Vladimir Buač je neočekivano imao "vatreno krštenje" na klupi novosadskog superligaša. Morao je da zameni Aleksandra Veselinovića, koji je veče pred meč sa Partizanom podneo ostavku.

"Čestitam Partizanu na pobedi, svojim igračima na sjajnom zalaganju. Svašta se dešavalo prethodnih dana...Teško je kad primite rano gol, bili smo smušeni u prvom delu, Tavamba nam je zadavao mnogo problema, u drugom smo parirali Partizanu, stvorili i neke prilike..."

Kada su igrači saznali za promenu trenera?

"Ne bih da pričam o toj temi. Iskreno mi je žao što su otišli Veselinović i saradnik Gaćinović, imali smo sjajnu saradnju", kratko je prokomentarisao Buač.

Ako je i postojala šampionska ambicija kod igrača Vojvodine, ona je u subotu ugašena u Humskoj.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARKO NIKOLIĆ: Očekivan pad igre nakon pražnjenja u derbiju, hvala navijačima

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017

Fudbaleri Partizana ostvarili su veoma važnu pobedu nad Vojvodinom, rezultatom 1:0 i tako barem na kratko zaseli na lidersku poziciju u Superligi.. . Nakon nova osvojena tri boda trener Partizana, Marko Nikolić imao je razloga za zadovoljstvo a na početku svog obraćanja on je iskoristio priliku zahvali...

Nastavak na HotSport.rs...

Nikolić: Čestike na pobedi u još jednom derbiju

Izvor: B92, 22.Apr.2017

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegov tim ostvario veoma "slatku i važnu" pobedu protiv Vojvodine..."Čestitke igračima Partizana na pobedi u još jednom derbiju i to protiv jedine ekipe koje nisu uspeli da pobede ove sezone. Mnogo slatka, mnogo važna pobeda za nas", rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.