Marko Janković do kraja godine van terena

Izvor: Mondo, 01.Dec.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Janković do kraja godine van terena

Janković pauzira do kraja godine zbog povrede mišića trbušnog zida.

Dugo Marko Janković vuče povredu mišića u trbušnom zidu i zbog nje je nekoliko puta bio na poštedi ove sezone, a protekle je propustio finiš jesenjeg dela.

Istorija se ponavlja…

U petak je navršeno godinu dana od kada je doktor crno-belih saopštio da mladi vezni fudbaler crno-belih ima problem sa rupturom mišića trbušnog zida.

Ova specifična povreda muči >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Janković i dan danas i zbog nje nije bio u protokolu za utakmicu protiv Mladosti iz Lučana.

Kako saznajemo, prema još uvek nepotvrđenim informacijama, crnogorski as i jedan od glavnih igrača Partizana ove sezone, neće biti u protokolu do početka zimske pauze, što znači da će u  trenažni proces ući tek na pripremama, početkom januara.

U pitanju je specifična povreda, koja zahteva nekoliko sedmica pauze.

U sastav Partizana za duel u Lučanima vratio se Aleksandar Šćekić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.