Markizio uveren u pobedu Španije

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2012, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markizio uveren u pobedu Španije

Fudbaler sredine terena reprezentacije Italije Klaudio Markizio rekao je da danas da ne sumnja u poštenje igrača Španije i dodao da veruje kako će „furija” pobediti Hrvatsku u poslednjem kolu C grupe EP.
Azurima je potrebno da savladaju Republiku Irsku, a da meč Španije i Hrvatske ne završi 2:2 ili nekim drugim remijem sa još više golova.
Mi verujemo u Španiju, moramo, jer u suprotnom ne bi imalo smisla da uopšte istrčimo na teren – kazao je Markizio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Italijani bi se plasirali u četvrtfinale i ako Hrvatska iznenadi aktuelne svetske i evropske šampione.
Hrvatska je odlična ekipa, ali ipak su Španci favoriti. Jasno je da je &furija' bolja, iako Hrvati imaju sjajnog Modrića i nekoliko dobrih napadača – kazao je igrač Juventusa.
Italija je u prethodnom kolu odigrala 1:1 sa Hrvatskom.
Protiv Irske u poslednjem kolu moramo da ponovimo igru iz prvog poluvremena duela sa Hrvatskom. To je prava Italija. Takođe, ne smemo da razmišljamo o rezultatu u drugoj utakmici – istakao je Markizio.
Utakmica trećeg kola C grupe Italija – Republika Irska igra se u ponedeljak od 20.45 u Poznanju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelavić: "Nema kalkulacija, protiv Španije na pobedu"

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2012

Napadač Hrvatske Nikica Jelavić otkriva da će "Vatreni" ići na pobedu protiv "Furije" u poslednjem kolu grupe C na Ep 2012.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.