Markizio lakše povređen, igra protiv S. Irske

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Okt.2011, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markizio lakše povređen, igra protiv S. Irske

Igrač Juventusa Klaudio Markizio moći će da igra za reprezentaciju Italije protiv Severne Irske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pošto su doktori ustanovili da njegova povreda nije ozbiljna.

Markizio je u petak protiv Srbije izašao iz igre u 70. minutu zbog povrede članka.
Doktor reprezentacije Enriko Kastelaci rekao je da veruje da će Markizio biti spreman za meč protiv Severne Irske koji se igra u Peskari.
Članak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mu je bolje i on će ostati sa reprezentacijom. Ako ne bude novih problema Markizio će biti spreman za meč – rekao je Kastelaci.
Markizio je postigao jedini gol za Italiju u remiju sa Srbijom 1:1.
Povrede su obeležile moju dosadašnju karijeru. Sada sam konačno dobro. Jedini poziv primio sam iz Juventusa, ali on se nije odnosio na postignut gol, već na ozbiljnost povrede – rekao je Markizio.
U reprezentaciji Italije zbog povreda su otkazali Mario Baloteli, Domeniko Krišito i Đampaolo Pacini, ali su se Azuri već kvalifikovali na Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini sledećeg leta.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.