Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2021, 23:36

Markinjos se ne predaje: Imamo sve što je potrebno da napravimo preokret

„Primili smo dva glupa gola“, kaže as PSŽ-a

Usmerio je Markinjos svoj tim ka pobedi. Postigao je gol, doneo Pari Sen Žermenu vođstvo od 1:0, ali u drugom poluvremenu se sve raspalo.

Mančester Siti za Englesku za revanš prednost od 2:1, a do golova je došao, maltene, ni iz čega. Dva poklon gola Francuza posle dve neshvatljive greške.

Ali, nije PSŽ u drugom poluvremenu igrao kao u prvom i stigla ga je kazna. Da su Sveci drastično pali slaže >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se i Markinjos, koji je posle meča pričao u mikrofon RMC radija.

Tačno je, u drugom poluvremenu smo se previše vratili nazad, nismo uspevali da izađemo. Siti je bio mnogo agresivniji, igrao je visoko. Nekad je potrebno da budete inteligentniji, strateški bolji. Primili smo dva zaista glupa gola. To su sve detalji koji odlučuju“, rekao je Markinjos.

Brazilski defanzivac nije podigao belu zastavu. Naprotiv, on čvrsto veruje da PSŽ može u Mančesteru da nađe put do finala Lige šampiona.

Situacija je teška, ali moramo da je savladamo. Samo moramo da budemo jednako dobri u oba poluvremena. Imamo sve što je potrebno da preokrenemo rezultat. Ko god ne veruje u to, ne treba ni da ide na utakmicu. Moramo da pokažemo naš karakter. Ovo je trenutak kada treba da se vidi koliko smo bliski, da nemamo nikakve sumnje između sebe“, poručio je Markinjos.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.