Markes nokautirao Pakjaa u Vegasu

Izvor: B92, 09.Dec.2012, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markes nokautirao Pakjaa u Vegasu

Meksikanac Huan Manuel Markes nokautirao je Manija Pakjaa u šestoj rundi njihovog četvrtog međusobnog meča u Las Vegasu.

39-godišnji Markes je Filipinca nokautirao desnom rukom i tako došao do prve pobede nad njih, pošto je Pakjao posle nokauta ostao da leži na zemlji još nekoliko minuta.

Šokantan rasplet borbe iznenadio je 16.348 gledalaca u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu, pošto Markes u prethodna tri susreta sa Pakjaom nijednom nije slavio, a sada je prvi put >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspeo da ga nokautira.

Ulog u toj borbi nije bila nikakva titula, već je u pitanju bio prestiž, a Markes je sve vreme uspevao da parira Pakjau, koji ga je nokautirao u petoj rundi, ali je uspeo odmah da ustane. Prvi put u 39 međusobnih rundi, Meksikanac je već u trećoj prvi put nokautirao filipinskog boksera, kojeg to nije zaustavilo, ali sledeći već jeste, iako je Markes tada već ozbiljno krvario, i tu je bio kraj meča.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORBA ZA PRESTIŽ: Markes nokautirao Pakjaa!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2012

Meksikanac je Pakjaa nokautirao desnom rukom i tako došao do prvog trijumfa u međusobnim duelima..LAS VEGAS - Meksički bokser Huan Manuel Markes, nokautom u šestoj rundi, pobedio je prvi put u karijeri Manija Pakjaa..Bio je to četvrti međusobni susret Markesa i filipinskog boksera i na iznenađenje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.