Izvor: B92, 19.Jul.2020, 19:49

Markes: Obećavam, vratiću se jači!

Mark Markes je doživeo prelom ruke tokom današnje trke u Heresu na startu MotoGP sezone.

Aktuelni svetski šampion Mark Markes je imao prilično turbulentnu trku, pošto je prvo izleteo sa staze i sa prve pozicije pao na 16. i svi su tada pomislili da neće moći da se vrati u bodove.

On se, ipak, krug po krug, vraćao i za tren oka uspeo da dođe do pozicije za bodove, a nekoliko krugova pre kraja trke i do pozicije koja vodi na pobedničko postolje.

Potom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u istoj krivini pao, sada dosta teže i doživeo prelom ruke zbog kog će morati da bude operisan, a Mark se oglasio putem Tvitera.

"Nekada stvari ne ispadnu onako kako ste očekivali, ali najvažnije je da nastavite dalje. Sada moram na operaciju zbog preloma desne nadlaktice. Obećavam vam da ću se vratiti što pre budem mogao, još jači", poručio je Markes.

Podsećamo, Moto GP šampionat nastavlja se narednog vikenda, a trka će se ponovo voziti u Heresu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.