Markec otkrio, Mitar ima plan sa Partizanom!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markec otkrio, Mitar ima plan sa Partizanom!

Lazar Marković je otkrio novinarima da Aleksandar Mitrović ima plan da se jednog dana vrati u crno-beli dres beogradskog kluba.

Partizan je trenutno na pripremama u Beleku, a Lazar Marković je izašao pred novinare sa kojima je vodio razgovor o povratku u crno-beli dres, o planovima, a dotakao se i Aleksandra Mitrovića.

Marković se oporavio u potpunosti od povrede i tek očekujemo da bude onaj pravi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << videćemo da li će na kraju stići i do startne postave koju zaslužuje u dresu Partizana.



"Osvojio sam tri titule kada sam bio. Ne znam koliko sam derbija dobio, znam da sam izgubio jedan-dva.  Zato sam ja ovde, da osvajam titule. Mislim da možemo i ove godine to da uradimo, biće teško, ali ne i nemoguće"
, rekao je Marković novinarima u Beleku.

Dodao je i da je sa Mitrovićem gledao utakmice Partizana dok je nosio dres Fulama i da mu je Mitar poverio nešto interesantno za navijače Partizana.

"Mi smo zajedno pratili sve utakmice crno-belih dok smo bili zajedno u Fulamu, rekao je i on da će da se vrati jednog dana u Partizan", rekao je Marković.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.