Markec i Gruja sa klupe čekaju šansu da zaigraju protiv Barse

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markec i Gruja sa klupe čekaju šansu da zaigraju protiv Barse

Od 18 sati i 15 minuta nas očekuje duel Liverpula i Barselone u okviru Internacionalnog Kupa Šampiona u Severnoj i Centralnoj Americi.

Interesantan meč je pred nama, a obelodanjeno je i sa kojim sastavom će "Redsi" početi susret na "Vembliju".

Naši reprezentativci Marko Grujić i Lazar Marković se nalaze na klupi, te treba očekivati da u drugih 45 minuta dobiju priliku da zaigraju protiv prvaka Španije.

Što se tiče Luisa Enrikea >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , on nije mnogo menjao u odnosu na prethodne pripremne mečeve, a na golu će se ovoga puta naći Andre Ter Štegen, koji nije branio protiv Lestera i Seltika, kako su priliku dobijali mladi Masip i Suarez.

Za ovih jedanaest se opredelio Luis Enrike: Ter Stegen, Aleiš Vidal, Maskerano, Matje, Kamara, Denis Suarez, Buskets, Arda, Mesi, Munir i L. Suarez.

Klop se odlučio da od starta da priliku sledećih 11:

The #LFC starting line-up and substitutes against @FCBarcelona at Wembley Stadium in full pic.twitter.com/ZwGy5UsAkk

— Liverpool FC (@LFC) 06. август 2016.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Golčina Grujića, asistencija Lazara - pala Barsa!

Izvor: Mondo, 06.Avg.2016

Luis Suarez po prvi put zaigrao protiv svog bivšeg kluba, a "redsi" su očitali lekciju Barseloni. Ubedljiva pobeda na punom "Vembliju", a pogodak je postigao i Marko Grujić. Treći u dresu Liverpula u pripremnom periodu!..Liverpul će u dobrom raspoloženju sačekati početak sezone u Premijer ligi!..Razlog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.