„Marka“ uručila priznanje Đokoviću: Novak je „legenda“

Izvor: Večernje novosti, 02.Maj.2016, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Marka“ uručila priznanje Đokoviću: Novak je „legenda“

Prvi reket planete dobio nagradu za najboljeg sportistu i pridružio se odabranom društvu u kojem su Majkl Džordan, Pele, Muhamed Ali, Sergej Bubka, Johan Krojf, Dijego Maradona i mnogi drugi Rezultati koje Novak Đoković ostvaruje u prethodnom periodu su za svaku pohvalu, a to je prepoznala i španska „Marka“. Ugledni list je iskoristio činjenicu da je Nole trenutno u Madridu i proglasila ga „legendom“. Naime, prvi reket planete je dobio priznanje koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se dodeljuje najboljim sportistima, a koje se zove „Marca Leyenda“ odnosno „Markina legenda“. - Veoma sam ponosan što sam ovogodišnji dobitnik nagrade koja se u Španiji dodeljuje najboljim sportistima. Ceo svoj život posvetio sam sportu i postigao značajne rezultate, ali uvek se osećam tako zahvalno kada se nađem među sjajnim sportistima, pravim legendama našeg vremena. Hvala vam, mnogo mi znači ovo priznanje – napisao je Đoković na Fejsbuku i svim pravoslavnim vernicima čestitao Uskrs. Prvi dobitnik ove nagrade je bio najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan, a Novak je ušao u ozbiljno društvo, jer su nagradu dobijali Pele, Muhamed Ali, Sergej Bubka, Johan Krojf, Dijego Maradona, Valentino Rosi, Mihael Šumaher, Medžik Džonson i mnogi drugi. Što se tenisera tiče, on je osmi koji je dobio ovo priznanje, osim njega su nagradu dobili Rodžer Federer, Rafael Nadal, Pit Sampras, Aranča Sančez Vikario, Džon Mekenro, Manolo Santana i Andre Agasi.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španci dodelili veliko priznanje Novaku Đokoviću! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2016

Još jedno veoma prijatno iznenađenje za najboljeg tenisera sveta pred start turnira u Madridu...Iako je bilo očekivanja da zbog rivalstva sa Rafaelom Nadalom Španci neće biti previše srdačni prema Novaku Đokoviću, dogodilo se upravo suprotno...Podsetimo, pre par dana, prilikom izlaska na teren...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.