Marka: Mesi se vraća na teren protiv Atletika

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Dec.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marka: Mesi se vraća na teren protiv Atletika

Član Barselone Lionel Mesi se nada da će se vratiti na teren 11. januara za meč protiv Atletiko Madrida, prenela je danas Marka.
Španski list je otkrio da se argentisnki napadač potpuno oporavio od povrede butune i da je sada potrebno da se varti u kondiciju.
Mesi će propustiti utakmicu protiv Elčea 5. janura 2014. jer je, a kako piše Marka, trener Barselone Herardo Martino tražio da potpuno bude spreman za meč na Visente Kalderonu.
Barselona i Atletiko Madrid trenutno dele prvo masto na tabeli Primere sa 46 bodova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Mesi spreman za derbi sa Atletikom

Izvor: Blic, 28.Dec.2013, 18:08

Fudbaler Barselone Lionel Mesi se nada da će se vratiti na teren 11. januara za meč protiv Atletiko Madrida, prenela je "Marka"...Španski list je otkrio da se argentisnki napadač potpuno oporavio od povrede butune i da je sada potrebno da se varti u kondiciju...Mesi će propustiti utakmicu protiv...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.