Mark Markes po prvi put propušta trku

Izvor: B92, 21.Jul.2020, 13:01

Mark Markes po prvi put propušta trku

Aktuelni MotoGP šampion Mark Markes po prvi put u "kraljevkoj klasi" će propustiti jednu trku.

Mark Markes je do sada u karijeri vozio svaku trku MotoGP šampionata otkako je u isti došao, a titulu je osvajao u šest različitih sezona.

On je doživeo zaista jeziv pad u Heresu na startu sezone, pa će morati da operiše ruku i zbog toga propušta narednu trku na istoj stazi, a videćemo koliko će još morati.

Kako prenosi Motorsport, Mark Markes neće imati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zamenu u Heresu već će jedini vozač Repsol Honde biti njegov brat Aleks Markes.

Što se tiče druge Honde (Luka Čikinelo Rejsing), njihov vozač Kal Kračlou takođe mora na operaciju, ali zgloba desne ruke koji je slomio tokom zagrevanja.

Neizvestan je i Aleks Rins iz Suzukija koji je povredio rame prilikom jezivog pada tokom kvalifikacija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.