Izvor: Piplmetar.rs, 16.Maj.2023, 06:30

Mark Džekson se izvinio jer nije izabrao Jokića. Nikolu baš briga, na redu plivanje!?

Mark Džekson je priznao grešku, nakon što nije Jokića uvrstio u MVP kandidate, zbog čega ga je Čarls Barkli nazvao idiotom. 
„Pogrešio sam sa glasanjem, izvinjavam se Denveru i Jokiću. On nije jedii legitimno MVP kandidat koji je zaslužio moj glas, ali je jedan od najboljih igrača svih vremena. Još jednom, izvinjavam se“, rekao je nekadašnji Ol-Star igrač koji je zaista imao sjajnu karijeru, osamdesetih i devedesetih.
Nije kao da je Jokića briga.
Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << velike pobede u Feniksu, izjavio je da su se Nagetsi držali plana i da je „radilo“.
Posle ubedljive pobede čekaju rasplet serije između Lejkersa i Voriorsa u kojoj domaći imaju meč loptu večeras.
Šta će Jokić raditi dok čeka rasplet.
„Iskoristiću da se odmorim, da budem sa porodicom, nadam se da će biti lepo vreme kako bih plivao u bazenu, a gledaću i konjske trke, moji prijatelji su u Italiji tamo je takmičenje“, rekao je najbolji igrač na svetu.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.