Marjanoviću rekord, vojnim veslačima bronze

Izvor: RTS, 27.Feb.2018, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanoviću rekord, vojnim veslačima bronze

Na državnom prvenstvu u veslanju na ergometrima održanom proteklog vikenda u sportskoj hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu, veslačka ekipa Vojne akademije postigla je veliki uspeh, osvojivši dve bronzane medalje.
U konkurenciji studenata, u kojoj je učestvovalo više od 50 takmičara, kadet Vojne akademije Dragiša Koprivica osvojio je bronzanu medalju u muškoj konkurenciji dok je učenica Vojne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gimnazije, Anđela Vučković osvojila bronzanu medalju u ženskoj konkurenciji, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Prvenstvo Srbije u veslanju na ergometrima je prvo zvanično veslačko takmičenje u 2018. godini. Najbolji veslači Srbije, u pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj, seniorskoj kao i konkureciji veterana i studenata učestvovali su na ovom takmičenju.
Mnogi učesnici u studentskoj konkurenciji su veslači iz najboljih srpskih veslačkih klubova, što svedoči o uspehu kadeta.
Pored srpskih klubova, na takmičenju je učestvovao i veslački klub Jedrine iz Višegrada.
Organizator ovog prestižnog takmičenja, na kome se za odličja borilo više od 500 takmičara i takmičarki, bio je Veslački savez Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.