Marjanović ušao u istoriju Spursa

Izvor: MVP.rs, 31.Dec.2015, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović ušao u istoriju Spursa

Srpski košarkaš je ostvario nesvakidašnji učinak.

Prethodne noći San Antonio Spursi su na domaćem terenu slavili protiv Finiks Sansa rezultatom 112:79. Oni su na taj način ostvarili 19. uzastopnu pobedu kod kuće, što je treći najbolji rezultat u istoriji Zapadne konferencije.

Ipak, veče je još jednom obeležio Boban Marjanović. koji je u pobedi svoje ekipe učestvovao sa sedam poena, 12 skokova i jednom blokadom za 15 minuta provedenih na terenu. Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je popularni Bobi postao prvi igrač u istoriji Spursa koji je za 15 ili manje minuta igre uspeo da uhvati 12 skokova.

Svaka čast reprezentativcu Srbije na zanimljivom dostignuću. Kako Marjanović igra u dosadašnjem delu sezone sigurni smo da će u nastavku NBA karijere oboriti i mnoge druge rekorde.

(foto: Screenshot)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.