Marjanović potpisao za CSKA

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2010, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović potpisao za CSKA

Dosadašnji košarkaš Hemofarma i reprezentativac Srbije Boban Marjanović potpisao je danas trogodišnji ugovor s moskovskim CSKA.

Ruski klub je naveo da će ugovor stupiti na snagu kada srpski centar prođe lekarske preglede.

"Veoma sam uzbuđen zbog potpisivanja ugovora i mogućnosti da napravim novi iskorak u karijeri. Veliko mi je zadovoljstvo što sam postao član jednog od najboljih evropskih klubova i na taj način dobio priliku za dalji napredak. Srećan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što ću raditi sa trenerom Vujoševićem i sarađivati sa izvanrednim košarkašima", rekao je Marjanović, koji je u CSKA stigao bez obeštećenja, pošto mu je istekao ugovor sa Hemofarmom.

Trener košarkaša CSKA Duško Vujosević istakao je da Marjanović može da nastavi da napreduje u moskovskom klubu.

"Marjanović mi se veoma dopada i kao igrač i kao ličnost. Iako je dosta visok, ima izvanredan osećaj za igru. Njegove mogućnosti su očigledne, ali mora da se usavršava. Ima veliku želju da radi naporno i napreduje. Uveren sam da će nam on i Saša Kaun otvoriti različite mogućnosti u napadu i odbrani", rekao je Vujošević.

Marjanović (21) se nalazi na širem spisku selektora Srbije Dušana Ivkovića za Svetsko prvenstvo u Turskoj. On je u Hemofarm stigao pre šest godina, a sa mladom selekcijom Srbije osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu 2007. u Novom Sadu, kao i zlato na EP godinu dana kasnije u Letoniji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

CSKA: Marjanović potpisao

Izvor: B92, 06.Jul.2010

Srpski košarkaš i doskorašnji član vršačkog Hemofarma Boban Marjanović potpisao je trogodišnji ugovor s moskovskim CSKA..."Veoma sam zadovoljan zbog prelaska u CSKA, to je novi korak u mojoj karijeri. Veliko mi je zadovoljstvo što sam postao član jednog od najboljih evropskih klubova. Srećan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.